נג’אח “תמר והל” – מאכלים אותנטיים

נג'אח אבו לטייף

נג'אח אבולטייף, תושבת רהט בת 48, נשואה, אם לתשעה ילדים וסבתא לעשרה נכדים, מארחת בחצר ביתה שהפך למרכז תיירותי בו היא משתפת את המבקרים בסיפורה האישי ומעבירה סדנאות קולינריות. נג'אח היא בשלנית מעולה ומאחרת גם לארוחות בדואיות אותנטיות.
פעילות בסוכות:
סדנת טחינת קמח מסורתית על אבן ריחיים של אבותיה של נג'אח
סדנת אפיית עוגיות ומתוקים מהמטבח הבדואי האותנטי
ניתן להזמין ארוחה בתיאום מראש
תפריט לדוגמא
קבלת פנים (תה, קפה , תמרים ) | מרק- מלוחיה/ במיה/ שעועית | מקלובה – צמחונית/ בשרית |
ממולאים (עלי גפן, קישואים..) | שני סוגי סלטים | חמוצים ביתיים | קינוח | שתיה קלה.
עלויות:
סדנת טחינת קמח- 20 ₪
סדנת אפיית ממתקים- 40 ₪
ארוחה - בין 70-100 ₪
תאריכים ושעות פעילות: 15-18/10 בין השעות 10:00-14:00
להזמנת מקום ופרטים: נג'אח - 054-2510150 , בוויז: "הל ותמר", רהט.

רהט, ישראל
בווייז: -


054-2510150

הרשמה לניוזלטר קסם המדבר

הרשמו כדי לקבל עדכונים על אירועים